Onze kookavonden worden bezocht door 18 enthousiaste leden per avond. Op dit moment resteren er nog 21 vrije plaatsen op onderstaande kookavonden: 1e vrijdag, 2e maandag, 2e dinsdag, 2e donderdag, 2e vrijdag, 4e maandag, 4e woensdag, 4e donderdag en 4e vrijdag. Belangstellenden om op een van deze avonden kennis te komen maken, zijn van harte welkom. Een bericht aan de secretaris van ons gilde – secretaris@culinairgilde.nl - is voldoende. Vervolgens worden belangstellenden bij de desbetreffende avonden geïntroduceerd. Mocht u belangstelling hebben om met een groep een culinaire invulling te gaan geven, dan bent u ook van harte welkom. In onderling overleg zoeken wij dan voor u een geschikt moment. Ook daarvoor kunt u contact opnemen met onze secretaris.
Het is meer dan de moeite waard om op deze manier nader kennis te maken met ons gilde. En natuurlijk bent u daarna van harte welkom als nieuw lid van ons gilde.

EXCLUSIEF VOOR LEDEN

Als leden heeft u exclusief toegang tot het besloten ledengedeelte van deze vernieuwde website.
De toegang is eenvoudig. U klikt rechtsboven op deze site op “leden” en logt vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord, wat u ook gebruikte op de voormalige website. Vervolgens kunt u uw inloggegevens naar eigen wensen aanpassen.

« Nieuwsoverzicht